En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik testar vattennivåerna i ett spabad.

Experter på poolteknik & spaservice

Våra tjänster

Kontakta oss SERVICEANMÄLAN

Poolteknik och reparation av spabad

Service av pool & spabad

När det kommer till poolteknik, reparation av spabad och poolservice är Aquae Pool och Spateknik din kunniga och erfarna partner. Vi vet vad som krävs för att driften och skötseln ska vara så enkel och smidig som möjligt och erbjuder därför professionell pool- och spabadsservice. Våra erfarna tekniker kan hjälpa till med allt från enklare rengöring och underhåll till mer omfattande reparationer och renoveringar av pooler och spabad. Vi ser till att ditt spabad eller pool alltid är i toppskick, så att du kan njuta av en avkopplande badupplevelse när du än önskar.

Svart spabad i pool- och spabutik.

Vi reparerar ditt spabad!

Behöver ditt spabad repareras, renoveras eller underhållas? Då är du välkommen att kontakta oss på Aquae! Vi har många års erfarenhet av service och reparation av spabad i hela Sverige. Vi åtar oss alla uppdrag för spabad och kan hjälpa dig att felsöka ditt spabad om det inte fungerar korrekt, byta pump, elektronikkort eller andra defekta delar.

På Aquae jobbar vi med alla märken av spabad på marknaden, både kommersiella och mindre privata, vilket gör att vi har tillgång till ett brett sortiment av reservdelar. Med många års erfarenhet i branschen har Aquae all den kunskap som behövs för att serva, rengöra eller uppgradera ditt spabad!

SERVICE AV SPABAD

Pool med blå liner och en trappa

Poolteknik, underhåll och service

Dags att se över din pool? För att din betongpool ska hålla så länge som möjligt och fungera optimalt är det viktigt att du ger den kontinuerlig service och underhåll. Detta inkluderar regelbunden rengöring av poolen och dess filter, justering av vattenbalansen, och kontroll av eventuella skador eller problem.

Förutom dessa grundläggande steg kan det också vara klokt att anlita en professionell pooltekniker för att ge din pool en noggrannare service. De kan identifiera och åtgärda eventuella problem tidigt, vilket kan spara dig både tid och pengar på lång sikt.

SERVICE AV POOL

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik letar efter verktyg i en av Aquaes företagsbilar.

Om Aquae

Aquae Pool & Spateknik är servicepartner till bland annat Svenska Bad och Nordiska Kvalitetspooler. Våra samarbetspartners är några av de största leverantörerna på marknaden när det kommer till pool och spabad.

OM OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik lagar spabad åt en kund.

Skicka in serviceanmälan

Vi på Aquae Pool & Spateknik är experter på reparation av pool och spabad. Har du problem med ditt spabad? Skicka in en serviceanmälan till oss så hjälper vi dig.

SERVICEANMÄLAN

Företagsbil för Aquae Pool & Spateknik

Kontakta oss

Aquae Pool och Spateknik har en stor och gedigen kunskap när det gäller spabadsteknik och vad som krävs för att driften och skötseln ska bli så enkel som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker lagar ett spabad och testar vattennivåerna åt en kund.