Ett verktyg från Aquae Pool & Spateknik som används av pooltekniker för att utföra spa- och poolservice.

Har du problem med din pool eller ditt spabad?

Gör en serviceanmälan!

Kontakta oss OM OSS

Våra spabads- & pooltekniker hjälper dig!

Skicka in en serviceanmälan

Kontakta oss!

Våra spabads- & poolteknikers största fokus är att hjälpa kunder som har problem med sitt spabad eller pool. Vi kan bland annat hjälpa dig med reparationer och besiktning av ditt spabad ifall det hänt något som gör att det inte fungerar som det ska. En skada eller ett haveri på ditt spabad kan helt eller delvis omfattas av din villa-hemförsäkring och här kan vi hjälpa till med eventuella skaderapport och kontakt med försäkringbolagen.

 

Våra spabads- & pooltekniker

Filip Baudin

Tekniker

filip@aquae.se

Magnus Andreasson

Tekniker

magnus@aquae.se

Bengt-Ove Andersson

Tekniker

bo@aquae.se

Lasse Carlsson

Tekniker

lasse@aquae.se

Administration

Andreas Baudin

VD

andreas@aquae.se

Maria Andersson

Ekonomi

maria@aquae.se

Roger Johansson

Servicechef/Lager

roger@aquae.se

Villkor för serviceanmälan

§ 1 I samband med din serviceanmälan godkänner du att vi använder dina uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du godkänner även att ditt spabad står tillgängligt för servicetekniker, som ska ha åtkomst till samtliga sidor på spabadet (70cm). En avgift på 2.400 kronor faktureras om servicetekniker inte kan utföra sitt arbete pga ovanstående eller pga handhavandefel.

§ 2 Om kund vill att tillgängliggörande insats ska utföras görs detta utan att ansvar för möjlighet till återställande åligger Aqaue Pool och Spateknik, Vill kunden försäkra sig om att sådant arbete utförs på rätt sätt ska fackman på området anlitas.

§ 3 Äldre anläggningar kan vara känsliga för att arbete utförs på dem och följdskador kan uppstå vid utförande av reparation/service. Vid möjlighet att varsko kund om detta ska Aquae göra det via telefon eller mejl men då sådant uppstår utan möjlighet till förvarning kan inte Aqaue hållas ansvariga för skada som uppstått på grund av föråldrade eller i övrigt känsliga komponenter i anläggningen.

Exempel på komponenter som kan vara känsliga: slangar/rör, plastkopplingar, jetmunstycken/vred & locklyft.

En spabadstekniker lagar ett spabad och testar vattennivåerna åt en kund.