Spabadsteknikern Filip Baudin från Aquae Pool & Spateknik står framför en av Aquaes företagsbilar.

Aquae Pool & Spateknik

Om oss

Kontakta oss SERVICEANMÄLAN

Aquae – expert på pool & spa

Vi på Aquae Pool och Spateknik är din kunniga och erfarna partner när det gäller pool- och spabadsservice. Våra tekniker kan hjälpa till med allt från enklare rengöring och underhåll till mer omfattande reparationer och renoveringar av pooler och spabad. Vi ser till att ditt spabad eller pool alltid är i toppskick, så att du kan njuta av en avkopplande badupplevelse när du än önskar.

Vårt sortiment av förbrukningsprodukter, kemikalier och filter är stort och varierande. Hos oss hittar du produkter för vattenrening, pooldammsugare, mätutrustning och mycket mer. Aquae erbjuder försäljning av förbrukningsprodukter och reservdelar som passar alla spabad i samband med våra servicejobb. De flesta spabad som tillverkas idag har liknande komponenter – därför kan vi erbjuda produkter till alla kunder oavsett märke och modell på spabadet.

VÅRA TJÄNSTER

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik utför spaservice hos en kund.

Samarbetspartners till Aquae

Gemensamt har vi på Aquae över 100års erfarenhet av Spaservice!

Aquae Pool & Spa är stolta över att vara servicepartner till några av de största leverantörerna på marknaden när det kommer till pool och spabad. Vi kan därför erbjuda kvalificerad support till dig som spabads- eller poolägare när det gäller produkter från dessa leverantörer. Våra erfarna tekniker har en omfattande kunskap om spateknik och kan hjälpa till med allt från reparationer och underhåll till installation av nya pooler och spabad.

Har du problem med exempelvis en pool eller spabad från Svenska Bad, Bygghemma, Skånska Byggvaror, Trademax eller Watkins Wellness är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS

Profilbild för Andreas Baudin, VD på Aquae Pool & Spateknik

Rikstäckande service av pool och spabad

Aquae finns över hela Sverige!

Vi är stolta över att erbjuda en rikstäckande tjänst hela vägen från Kiruna till Ystad. Aquae Pool & Spateknik har lokalkontor i Piteå, Uppsala, Göteborg samt Skåne, men våra tekniker rör sig över hela Sverige och kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig. Vårt huvudfokus är att hjälpa kunder som har problem med sitt spabad eller sin pool, oavsett vad det handlar om.

Svart spabad i pool- och spabutik.

Våra tjänster

Vi på Aquae Pool och Spateknik är din kunniga och erfarna partner när det gäller spabads- och poolteknik. Vi vet vad som krävs för att driften och skötseln ska vara så enkel och smidig som möjligt.

VÅRA TJÄNSTER

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik lagar spabad åt en kund.

Skicka in serviceanmälan

Vi på Aquae Pool & Spateknik är experter på reparation av pool och spabad. Har du problem med ditt spabad eller din pool? Skicka in en serviceanmälan till oss så hjälper vi dig.

SERVICEANMÄLAN

Företagsbil för Aquae Pool & Spateknik

Kontakta oss

Aquae Pool och Spateknik har en stor och gedigen kunskap när det gäller spabadsteknik och vad som krävs för att driften och skötseln ska bli så enkel som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker lagar ett spabad och testar vattennivåerna åt en kund.