Klart, blått vatten i en pool med blå liner.

Poolservice och poolreparationer

Har du problem med din pool?

Kontakta oss SERVICEANMÄLAN

Professionell poolservice

Är du i behov av poolservice kan vi på Aquae Pool & Spateknik hjälpa dig! Om du har en pool är det viktigt att den fungerar som den ska, men ibland kan det uppstå problem som kräver reparationer. Som tur är finns det professionell poolservice som kan hjälpa dig att lösa problemet och få din pool att fungera som ny igen. Hos Aquae Pool & Spateknik kan du få hjälp med reparationer av din pool. Vårt team av erfarna och kunniga tekniker har lång erfarenhet av att identifiera och lösa problem som kan uppstå i en pool. Vi kan hjälpa dig med allt från att reparera pumpar och filter till att byta ut skadade poolplattor och rör.

När du väljer Aquae Pool & Spateknik för din poolservice kan du vara säker på att du får högkvalitativa och pålitliga reparationer. Vi arbetar alltid snabbt och effektivt för att minimera störningar i din vardag och se till att du kan njuta av din pool så snart som möjligt. Så om din pool behöver reparationer, kontakta oss på Aquae Pool & Spateknik för professionell poolservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din pool att fungera som ny igen!

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik utför poolservice hos en kund.

Våra samarbetspartners

Vi har etablerat samarbeten med Svenska Bad, Bygghemma, Skånska Byggvaror, Trademax och Watkins Wellness för att kunna erbjuda våra kunder den bästa spa- och poolservicen samt de högsta kvalitetsprodukterna. Vårt partnerskap som servicepartner till dessa ledande företag inom pool- och spa-branschen gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa möjliga poolservicen och de högsta kvalitetsprodukterna. Vi är stolta över våra samarbetspartners och ser fram emot att fortsätta att arbeta tillsammans för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga pool- och spaupplevelsen.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Profilbild för Andreas Baudin, VD på Aquae Pool & Spateknik

Vi finns över hela Sverige!

Aquae Pool & Spateknik är stolta över att kunna erbjuda poolservice och teknisk support till kunder över hela Sverige. Vi har etablerat oss som en av Sveriges ledande leverantörer av poolservice och teknisk support. Vi har kontor i Piteå, Uppsala och Göteborg, men våra utbildade tekniker över hela landet vilket gör att vi kan erbjuda snabb och pålitlig service till kunder i alla regioner.

Våra tjänster inkluderar allt från reparation och underhåll av pooler och spabad till installation av pooltillbehör och tekniska system. Vi arbetar med de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga service och support. Kontakta oss idag för att få mer information om våra poolservicetjänster och hur vi kan hjälpa dig med din pool eller spa. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till att säkerställa att din pool eller spa alltid fungerar som den ska.

KONTAKTA OSS

Spabadsteknikern Filip Baudin från Aquae Pool & Spateknik står framför en av Aquaes företagsbilar.

Vill du renovera din pool?

Att renovera din pool kan spara dig mycket pengar. Oavsett om din pool är gammal och i behov av omfattande renovering eller om du bara vill ge den en ansiktslyftning, så kan Aquae hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av poolteknik och kan erbjuda dig den bästa poolrenoveringstjänsten. Genom att välja Aquae för din poolrenovering kan du vara säker på att arbetet utförs på ett professionellt och effektivt sätt, och att du får det resultat du önskar.

Hur går renoveringen till?

Först kommer vi att bedöma omfattningen av arbetet som krävs genom att ta en noggrann titt på din pool för att avgöra vad som behöver åtgärdas, såsom sprickor, missfärgning eller skador på poolens struktur. Därefter bestämmer vi vilken typ av renovering som är lämplig för din pool. Vi erbjuder flera alternativ, inklusive att byta ut den befintliga linern eller att bygga om hela poolen.

Att välja rätt poolliner är viktigt för att uppnå det utseende och den funktionalitet som du önskar. Vi har flera alternativ att välja mellan, som till exempel mönstrad liner eller enkelfärgad. Valet av poolbeläggning kan också påverkas av budget och underhållsbehov.

När det gäller själva renoveringsarbetet är det viktigt att anlita en professionell poolbyggare med erfarenhet av poolrenovering. Våra experter kan hjälpa till att bedöma omfattningen av arbetet, välja rätt poolbeläggning och genomföra renoveringsarbetet på ett effektivt och säkert sätt. Kontakta oss idag för mer information om våra poolrenoveringstjänster och boka en tid för en kostnadsfri konsultation.

KONTAKTA OSS

Klart, blått vatten i en pool med blå liner.
En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik letar efter verktyg i en av Aquaes företagsbilar.

Om Aquae

Aquae Pool & Spateknik är servicepartner till bland annat Svenska Bad och Nordiska Kvalitetspooler. Våra samarbetspartners är några av de största leverantörerna på marknaden när det kommer till pool och spabad.

OM OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik lagar spabad åt en kund.

Är du i behov av poolservice?

Vi på Aquae Pool & Spateknik är experter på reparation av pool och spabad. Har du problem med din pool? Skicka in en serviceanmälan till oss så hjälper vi dig.

SERVICEANMÄLAN

Företagsbil för Aquae Pool & Spateknik

Kontakta oss

Aquae Pool och Spateknik har en stor och gedigen kunskap när det gäller pool- och spabadsteknik och vad som krävs för att driften och skötseln ska bli så enkel som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

Pool med blå liner och en trappa