En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik utför spaservice hos en kund.

Experter på spateknik & poolservice

Vi hjälper dig med spaservice!

Kontakta oss SERVICEANMÄLAN

Experter på spaservice

Aquae Pool & Spateknik är din professionella partner för spaservice och underhåll av spabad. Vi förstår vikten av att ha ett fungerande och välunderhållet spabad för att kunna njuta av dess fördelar maximalt. Därför erbjuder vi spaservice som passar just dina behov och din spabadmodell. Vårt team av kunniga tekniker och experter inom pool- och spabranschen har många års erfarenhet och är välutrustade för att utföra allt från rutinunderhåll till reparationer och installationer. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och bästa möjliga service till våra kunder.

När du väljer Aquae Pool & Spateknik för att laga ditt spabad kan du vara säker på att du får högkvalitativa och pålitliga reparationer. Vi arbetar alltid snabbt och effektivt för att minimera störningar i din vardag och se till att du kan njuta av din pool så snart som möjligt. Kontakta oss så hör en av våra tekniker av sig och bokar en tid för service!

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik tittar på ett verktyg för spa- och poolservice.

Spaservice över hela Sverige!

Aquae Pool & Spateknik erbjuder professionell spaservice och underhåll av spabad över hela Sverige. Vårt team av erfarna tekniker och experter finns tillgängliga för att hjälpa till med allt från rutinunderhåll till reparationer och installationer, oavsett var du befinner dig i landet. För att ge ännu bättre service har vi lokala kontor i Piteå, Uppsala och Göteborg. Detta innebär att vi kan erbjuda snabbare och mer personlig service på plats, samtidigt som vi kan dra nytta av vår stora kunskap och erfarenhet inom hela spabadsbranschen.

Våra tjänster inkluderar allt från reparation och underhåll av pooler och spabad till installation av spabadstillbehör och tekniska system. Vi arbetar med de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga service och support. Kontakta oss idag för att få mer information om våra spabadstjänster och hur vi kan hjälpa dig med ditt spabad.

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik utför spaservice hos en kund.

Våra samarbetspartners

Aquae Pool & Spateknik är stolta över att vara servicepartner till flera av de ledade företagen och leverantörerna inom spabads- och poolbranschen. En av våra samarbetspartners är Svenska Bad som tillverkar högkvalitativa badtunnor och spabad. Om du har problem med ett spabad från Svenska Bad kan vi erbjuda service och reparation samt tillbehör för att säkerställa att spabadet alltid fungerar optimalt.

Förutom Svenska Bad har vi även etablerat viktiga samarbeten med Bygghemma, Skånska Byggvaror, Trademax och Watkins Wellness. Tack vara dessa samarbeten kan vi erbjuda våra kunder den bästa spa- och poolservicen samt de främsta kvalitetsprodukterna. Har du problem med pool eller spabad från dessa leverantörer – gör en serviceanmälan till oss så hjälper vi dig!

GÖR EN SERVICEANMÄLAN

Spabadsteknikern Filip Baudin från Aquae Pool & Spateknik sitter i förarsätet i en av Aquaes företagsbilar.
En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik letar efter verktyg i en av Aquaes företagsbilar.

Om Aquae

Aquae Pool & Spateknik är servicepartner till bland annat Svenska Bad, Outl1,och Bygghemma. Våra samarbetspartners är några av de största leverantörerna på marknaden när det kommer till pool och spabad.

OM OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik lagar spabad åt en kund.

Skicka in serviceanmälan

Vi på Aquae Pool & Spateknik är experter på reparation av pool och spabad. Har du problem med ditt spabad? Skicka in en serviceanmälan till oss så hjälper vi dig.

SERVICEANMÄLAN

Företagsbil för Aquae Pool & Spateknik

Kontakta oss

Aquae Pool och Spateknik har en stor och gedigen kunskap när det gäller spabadsteknik och vad som krävs för att driften och skötseln ska bli så enkel som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

En spabadstekniker från Aquae Pool & Spateknik testar vattennivåerna i ett spabad.