Om Oss

Om oss

Aquae Pool och Spateknik har en stor och gedigen kunskap när det gäller spabadsteknik och vad som krävs för att driften och skötseln ska bli så enkel som möjligt.

Vårt sortiment är både stort och varierande då vi även tillhandahåller förbrukningsprodukter såsom kemikalier och filter för att hjälpa till att hålla spabadet rent och fräscht en längre period.

Vi är inte bundna till något specifikt märke utan vi är inriktade på reparationer och försäljning av förbrukningsprodukter och reservdelar som passar alla spabad. De flesta spabad som tillverkas idag har samma komponenter och på så vis kan vi erbjuda produkter för alla kunder, oavsett märke och modell på spabadet.

Våra samarbetspartners är flera av marknadens bästa och ledande inom spabadsprodukter. Genom att välja rätt förbrukningsmaterial av bra kvalité ökar också njutningen och glädjen av ditt spabad. Att välja fel produkter eller produkter i sämre kvalité kan det medföra skador och minska livslängden för er investering i spabadet.

Alla produkter vi erbjuder i sortimentet gör livet som ägare av ett spabad lite enklare. Du hittar bland annat produkter för vattenrening, pooldammsugare, mätutrustning och mycket mera hos oss.

Vårt största och närmaste samarbete sker med världens största leverantörer av komponenter till olika spabad, Balboa Water Group och GECKO. Vi kan därför också ge både dig som spabadsägare en kvalificerad support när det gäller produkter från dessa leverantörer.

KONTOR

Piteå – Uppsala – Göteborg

 

RING OSS

MAILA OSS